Extra jobb

Skulle flytta en donerad tvskärm från ett rum till matsalen på jobbet så att de boende kan ta del av de aktiviteter vi har gjort tidigare. Men väggarna var stadigare byggda förr. Sonen borrade och borrade och borrade. Efter mycket om och men kom den dock upp på väggen mest på grund av ett mirakellim. Får hoppas att det håller vad det lovades bara.
 
 
 
Gjorde lite höstmysigt i ett tittskåp vi har också men då tog det hus i helvete. En boende gapade i högan sky i timmar över att vi tagit in sånna där avskyvärda äckliga kräk.
De äckliga kräken var mjukisdjur men trots att vi alla andra även boende förklarade tusen gånger att det var mjukisdjur så skulle den boende slå sönder tittskåpet för hon hatade sånt.
Ska de söta mjukisdjuren bort måste det ju betyda att jag inte kan ha nåt i tittskåpet. Vi har ju muslimer på jobbet de gillar inte tomtar eller hundar, jag tycker påskharen är lite läbbig (en hare som lägger färgglada ägg,hua) jag kan inte visa gamla skyltar finns säkert någon som inte vill minnas sin olyckliga barndom.
Inte heller kan jag visa nystan, stickor en hyvel eller en hammare, tänk så många som inte lyckades i syslöjden eller har slagit sig på tummen med en hammare.
Nä vrid på huvudet när du går förbi om du inte kan se ett mjukisdjur som inte alls är verklighetstroget utan lyser fake lång väg.

Kommentera här: