Nästa liv

I detta liv är jag en kvinna. I nästa skulle jag vilja vara en björn. ÅR man är en björn måste man gå i ide. Man bara sover i sex månader. Det skulle jag kunna leva med. Innan man går i ide måste man äta kopiösa mängder mat. Det skulle jag kunna leva med det också. När man lever som björnhona föder man sina ungar (som är valnöts stora) under sömnen. När man vaknar är ungarna halvuxna, gulliga och kramgoa björnungar.Jag skulle absolut kunna leva med det. När man är en mammabjörn vet alla när man menar allvar - man klappar till vem som helst som stör ens ungar. När ungarna blir irriterande klappar man till dem med. Jag skulle defenetivt kunna leva med det. Om man är en björn FÖRUTSÄTTER ens partner att man vaknar med en morrning. Han FÖRUTSÄTTER att man har håriga ben och massor av underhudsfett. Japp jag ska defenetivt bli en björn.

Frestelse

Härvan ligger där och frestar mig men jag nöjer mig med att klappa lite för först ska sjalbeställningarna och min egen lovade kofta står före i kön.

ojoj

Var så trött efter arbetet idag så jag tvär somnade på soffan, vakanr 30 minuter senare av en doft av grillad kyckling. Rätt angemämt men fy så farligt tänk om jag somnat hårdare och vaknat av brandlarmet istället. Nä det är inte jobbet som är hårt det är vi som är lata har jag just fått hört av en av dem som man springer så svetten lackar för. BLÄÄÄÄ säger jag.