De vet hur slipstenen ska dras

Fick ett brev för någon vecka sedan från hundstallet och tänke varför nu för har inte haft kontakt med dem på många många år.
Det var ett "tiggarbrev" dvs de vill att man ska bidra till någonting brukar få sånna från olika typ Plan, Unicef och liknade det är inte ofta för att inte säga aldrig jag hakar på sånt. Av flera skäl, har inte så gott om pengar själv och så har jag ju redan ett barnhem i Kenya och så alla mina microlån sim jag tycker känns som ett sunt sätt att utöva välgörenhet på. Dessutom gullar jag inte att vinda upp mig att skänka 200kr varje måna eller liknande.
Meny dök detta upp en månad med ell lite större överskott och så rörde det sig bara om 50 spänn och det kan jag avvara. Så varsågod hundstallet ni fick mig på kroken. (null)

Om mindre än 6 månader

är det jul.
Förlåt för att jag förstörde din sommar men om mindre än 6 månader är det julafton.
Kanske är det dax att börja tänka på julklappar för att slippa hetsen sista veckan i december.
Jag har en hel låda med stickade grejer som jag gärna byter mot en donation till en del av ett microlån till förmån för att kvinnor i utvecklingsländer ska kunna bli självförsörjande.
Jag har vantar, mössor, halskragar, tofflor, disktrasor och några barntröjor bland annat.
Är det här nåt som du skulle vara intresserad av redan nu för att minska din egen julstress hör gärna av dig så ska vi se vad jag har.
 
 

Snart är det åter dax

Förra året på min födelsedag drog jag till Turkiet det tänker jag göra i år också. Det är idag bara 33 dagar dit.